Blog

Szappankő gourmet termékek előnyei

 

Sziasztok!

Szervezetünk egyik legnagyobb ellensége a sok mesterséges zsír, amelyet bejuttatunk nap mint nap különböző formában szervezetünkbe. Mesterséges, azaz az ipar által előállított. Ez elkezd “dolgozni”, lerakódik az érfalakra, blokkolja a vér áramlását, ezzel a későbbiekben akár komoly szervi problémákat okozva.

A Hukka szappankő gourmet termékei a 2,3 milliárd éves, természetből származó szappankövekből készül, melyekről egy rövid jellemzőt alul találtok:

Az Anyatermészet különleges képességekkel ruházta fel a szappankövet, hogy ellenálljon a kemény, északi környezetnek. Ugyanolyan jól tűri a forró tüzet és a jeges hideget. Össze tudja gyűjteni a meleget és a hideget is, aminek következtében hosszú ideig megőrzi hőmérsékletét. Ez a Hukka termékeknek az egyik egyedülálló jellemzője.

A szappankő egy viszonylag lágy kőanyag, amelyet gyakorlott mesterek különböző alakzatokká és formákká tudnak kifaragni. Bár a kő maga lágy, de egyben nagyon sűrű és nehéz anyag, például nem szív magába, vesz fel semmilyen folyadékot vagy ízt. A szappankő a finn élelmiszeripari törvények szerint közvetlen használhatók ételek tárolására és készítésére.

A szappankő egy rendkívül kemény kőanyag amely ellenáll a modern környezet kihívásainak. a 2,3 milliárd éves múltra visszanyúló „gyártási eljárás” minden olyan kihívásra felkészítette a szappankövet, amellyel találkozhatunk.

Nagy előnye a termékeknek, hogy nem igényel olaj vagy zsír használatot, így természetes módon tudjuk elkészíteni ételeinket. Amíg a köretet elkészíted, addig a kő melegszik, mikor kész vagy a körettel, kiveszed a követ a sütőből, és frissen el tudod készíteni pl. a hússzeletet.

Nézzétek meg a kínáltunkban szereplő szappankő edényeket, remélem,  a ti tetszéseteket is elnyerik. Videokat is találtok, így nincs szükség leírások olvasgatására, hisz a képek magukért beszélnek 🙂

Jó nézelődést és vásárlást kívánok! 🙂

Üdv:

Leila

Szappankő sütő kerámiatányérral (Paistone)

Szappankő edény (Uunikko)

Sütőkő parafa betéttel (Paistokas)

Pizzakő (Pizzakivi)

 

 

 

Related posts